Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της ΔΑΑ και της ΔΑΕΒ συνελήφθη σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης σε σπίτι στο Σούνιο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μάκης Ψωμιάδης, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε: εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.

Στα χέρια της αστυνομίας, έπεσε στις 16:45 το απόγευμα της Πέμπτης, ο επιχειρηματίας και πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μάκης Ψωμιάδης, εντοπίστηκε σε σπίτι στο Σούνιο, στην οδό Ηλέκτρας και Ανθέων, και συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική, βάσει διεθνούς εντάλματος.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, ήταν μόνος στο σπίτι και δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κ. Κασίμη και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Θυμίζουμε πως ο προαναφερθέν είναι ο μοναδικός που διέφευγε της σύλληψης για το σκάνδαλο με τους Στημένους αγώνες.

Ήταν καταζητούμενος από τις 23 Ιουνίου και είχε καταφέρει να εξαφανιστεί, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Μάλιστα, δικάστηκε από τα αθλητικά δικαστήρια ερήμην και τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας δεν τον κατονομάζει, αλλά τον φωτογραφίζει: " Ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), την 16.45 ώρα σήμερα, συνελήφθη, εντός μονοκατοικίας στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9 Ανακριτή Αθηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου. ".

Τέλος, αναφέρουμε πως η σύλληψη του συνέπεσε (συμπτωματικά) με την οριστική απόφαση για υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στην Δ' Εθνική.



Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου