Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ρονάλντο: Με ζηλεύουν γιατί είμαι όμορφος και πλούσιος!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει αρκετές φορές, τόσο με τη συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους όσο και με δηλώσεις του, ότι η μετριοφροσύνη δεν... συγκαταλέγεται στις αρετές του.

Δεδομένου ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, η στάση του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δικαιολογημένη. Αυτή τη φορά, όμως, μάλλον υπερέβη τα εσκαμμένα, δηλώνοντας ότι ο κόσμος τον ζηλεύει επειδή είναι πλούσιος, όμορφος και μεγάλος παίκτης!


Ο Πορτογάλος μίλησε φανερά ενοχλημένος από κάποια δυνατά μαρακρίσματα που δέχθηκε στον χθεσινό αγώνα της Ρεάλ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, και άσκησε δριμεία κριτική στον διαιτητή της αναμέτρησης, Σβέιν Οντβαρ Μουν. «Είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς (σ.σ. η Ρεάλ επικράτησε 1-0), αλλά όχι από τη διαιτησία. Εύχομαι να μην ξαναβρούμε μπροστά μας αυτόν τον διαιτητή. Ολοι λένε ότι οι καλοί παίκτες πρέπει να προστατεύονται, κάποιους δεν μπορείς ούτε να τους ακουμπήσεις, αλλά σε μένα δεν συμβαίνει αυτό».

Εκεί όμως που ο Ρονάλντο... ξέφυγε τελείως, ήταν όταν ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της κροατικής ομάδας προς το πρόσωπό του (οι φίλοι της Ντιναμό φώναζαν μάλιστα το όνομα του Λιονέλ Μέσι!): «Νομίζω ότι επειδή είμαι πλούσιος, όμορφος και σπουδαίος παίκτης, ο κόσμος με ζηλεύει. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση».

Ο σουπερστάρ της Ρεάλ έχει συνηθίσει να αποδοκιμάζεται σε όποια έδρα κι αν αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει με το «αντίπαλον δέος», Λιονέλ Μέσι.

Πηγή: mycampus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου