Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κέρδος οι μικροί

Νίκη για τον ΠΑΟ στο φιλικό κόντρα στην Καλλιθέα


Tην καλή παρουσία των νεαρών, Ταμπάκη, Φουρλάνου, Μαυρία και Λαγού θα πρέπει να κρατήσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα από τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλιθέα.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν 2-0 στο «Ελ Πάσο», όμως παρουσιάστηκαν άνευροι, χωρίς να ανεβάσουν ποτέ ρυθμό. Από τους… μεγάλους, πάντως, ξεχώρισαν ο Καντέ και οι σκόρερ Βύντρα (40’) και Κλέιτον (56’).

Άνευρος και χωρίς όρεξη παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έδειξαν διάθεση και δεν έβγαλαν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να κουράσουν όσους επέλεξαν να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το ματς.

Από την άλλη, το κίνητρο των γηπεδούχων ήταν πολύ μεγαλύτερο από τη στιγμή που αντιμετώπιζαν μία μεγάλη ομάδα, οπότε έπαιζαν με περισσότερη ένταση κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ισορροπούν το παιχνίδι σε αρκετά διαστήματά του…

Οι μεγάλες φάσεις έλειπαν τόσο για τη μία όσο και για την άλλη πλευρά μέχρι που ήρθε το γκολ για το «τριφύλλι» στο 40’. Ο Λέτο, ο οποίος μαζί με τον Κατσουράνη έδειχναν σαν να μην μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά και έπειτα από τακουνάκι του Καντέ στο πρώτο δοκάρι, ο Βύντρα πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο και άνοιξε το σκορ.

Στην επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια, οι πολλές αλλαγές που έγιναν και για τις δύο ομάδες, όπως ήταν αναμενόμενο, χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ το γκολ του Κλέιτον με απευθείας φάουλ στο 56’ έδωσε τη χαριστική βολή στο θέαμα, καθώς από εκεί κι έπειτα το ματς «έκατσε»…

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα πάντως έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό μέχρι σήμερα και πειραματίστηκε αρκετά. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν και ο νεαρός τερματοφύλακας Ταμπάκης, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «πρασίνων» και στις φάσεις που τον χρειάστηκε η ομάδα του δήλωσε «παρών».

Στα θετικά και η παρουσία του Φουρλάνου στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, βελτιώνοντας κατά πολύ την κυκλοφορία της μπάλας του Παναθηναϊκού, όπως και η εμφάνιση των Μαυρία και Λαγού.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μία καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 90’, όταν έπειτα από κόρνερ του Κλέιτον ο Καντέ πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Οι δύο παίκτες πάντως που συνεργάστηκαν στην παραπάνω φάση είχαν θετική παρουσία όπως και ο Βύντρα που σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο.

Εν καταλείδι, ήταν ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο σκοπό να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα, οπότε δεν ήταν και το πλέον κατάλληλο για να προκύψουν… συμπεράσματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου