Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Bόμβα με Εστράδα!

Bόμβα με Εστράδα!


Καθόλου εύκολη υπόθεση η απόκτησή του

Το βασικό κεντρικό χαφ της Εθνικής Χιλής, Μάρκο Εστράδα που έκανε θραύση στο πρόσφατο Μουντιάλ και καταπληκτική χρονιά με την Μονπελιέ στη Γαλλία προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του στον πολύ κόσμο δεν λέει πάρα πολλά πράγματα. Σε όσους όμως παρακολουθούν γαλλικό πρωτάθλημα ή είδαν προσεκτικά την Εθνική Χιλής στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ή στο Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στην Αργεντινή, το όνομά του σίγουρα μετράει.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα. Ο διεθνής Χιλιανός μέσος με το φαρμακερό αριστερό πόδι και τα πνευμόνια που του επιτρέπουν να τρέχει δύο και όχι ένα ενενηντάλεπτο δεν είναι απλώς ένα όνομα που προστέθηκε στη λίστα με τα αμυντικά χαφ που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, αλλά ο Νο1 στόχος.
Βεβαίως η απόκτησή του δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ο Εστράδα είναι βασικός στην ομάδα της Μονπελιέ η οποία έχει δύο στα δύο ως τώρα στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ μόλις την περασμένη Κυριακή με τον Εστράδα να είναι από τους καλύτερους παίκτες της πέτυχε μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Λιλ και μάλιστα εκτός έδρας. Συνεπώς δεν είναι από τους παίκτες που η Μονπελιέ θέλει να… ξεφορτωθεί, αλλά ένα βασικό εργαλείο στη μηχανή της. Όλα όμως ως γνωστόν πωλούνται όταν μιλάμε για Μονπελιέ αρκεί η τιμή να είναι η σωστή. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες όμως είναι δεδομένο ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού (και δικαιολογημένα) και θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός δανείζει όλους τους παίκτες που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο προκειμένου να αδειάσει θέση ξένου (Σουμπίνιο, Βάντερσον, Λεάντρο) αφού ο Εστράδα δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου