Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ανατροπή σκηνικού με Κάστρο

Ανατροπή σκηνικού με Κάστρο




«Στον αέρα» η μεταγραφή Πλεσί

Αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω η διοίκηση του Παναθηναϊκού και να κινηθεί για την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Νταμιέν Πλεσί και τη μεταγραφή του στην Ίνγκοσταλντ. Οι «πράσινοι» θα πάρουν το οικονομικό ρίσκο, αφού όλα δείχνουν πως «ναυαγεί» η μετακίνηση του Γάλλου στη Γερμανία.

Ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» δεν έδειχνε καμία διάθεση να υπογράψει με μικρότερες αποδοχές στην εκ των ουραγών της Τσβάιτελιγκα και φαίνεται να προτιμά τη σιγουριά των 350.000 ευρώ με τα οποία αμείβεται ετησίως στον Παναθηναϊκό.Ο κίνδυνος να χαθεί ο Κάστρο λόγω αυτής της κωλυσιεργίας οδήγησε τελικά –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- τους «πράσινους» στην απόφαση να προχωρήσουν το θέμα Κάστρο έτσι κι αλλιώς. Κάνοντας δηλαδή την υπέρβαση με βάση τα οικονομικά δεδομένα, ποντάροντας σε μελλοντικές αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου αλλά και ενδεχομένως σε μια καλή πορεία στο Europa League, που θα φέρει χρήματα και λίγη από τη χαμένη ευρωπαϊκή αύρα του παρελθόντος στο «τριφύλλι».

Με βάση τα νέα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να παίρνει ξανά το πάνω χέρι στην κούρσα για την απόκτηση του Κάστρο και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη η υπόθεση να ολοκληρωθεί, ελπίζουμε με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου