Όπως γράφει αποκλειστικά το gazzetta.gr, η ΕΡΤ και η ΝΟVA απέκτησαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League για την επόμενη τριετία, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ που είχαμε πριν από μια εβδομάδα!

Πριν ακόμα ανοιχτούν οι φάκελοι των προτάσεων των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών για την επόμενη τριετία (2012-15), το gazzetta.gr είχε γράψει ποιοι έχουν το προβάδισμα και σήμερα δικαιωθήκαμε.
Όπως έγινε γνωστό, τα δικαιώματα της Τετάρτης τα απέκτησε η ΕΡΤ έχοντας υποβάλει την καλύτερη πρόταση παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε εποχή κρίσης. Φαίνεται ότι στην Αγία Παρασκευή δεν υπολογίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού και επιμένουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Με το που κέρδισε η ΕΡΤ, αυτομάτως βγαίνει εκτός το MEGA, το οποίο θα έχει το Champions League ως τον Μάιο και μετά το παραδίδει, καθώς σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της UEFA, τα ματς της Τετάρτης για την Ελλάδα πάνε σε ανοιχτό κανάλι και η Τρίτη σε συνδρομητικό. Τώρα για τα δικαιώματα της Τρίτης, εκεί κέρδισε η NOVA αφήνοντας το Conn-X εκτός μάχης. Επίσης το Europa League της Πέμπτης επίσης θα το έχει η NOVA με εξαίρεση ένα ματς που θα το δείχνει ο Ant1 και θα είναι επιλογή του. Πάντως για τον Ant1 απομένει ακόμα η οριστικοποίηση κάποιων λεπτομερειών!

Πηγή: gazzetta