Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνχε ή τίποτα…


Μόνχε ή τίποτα…

Αν μείνει ελεύθερος από τον Βόλο θα αποκτηθεί από τους Πειραιώτες

Την περίπτωση του Βιθέντε Μόνχε έχει ξεχωρίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατασαράι.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου θεωρείται αξιόπιστη λύση και αν υποβιβαστεί τελικά η θεσσαλική ομάδα και μείνει ελεύθερος θα αποκτηθεί. «Ανοιχτό» είναι το ενδεχόμενο αν δεν προχωρήσει του Αργεντινού να μην αποκτηθεί παίκτης για τα αριστερά.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει αποφασίσει σε συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να κινηθούν για τον Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος έχει κάνει προετοιμασία, αλλά έχει και επίσημα παιχνίδια στα πόδια του από τα προκριματικά του Ολυμπιακού Βόλου στο Europa League. Επίσης η περσινή παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα τον έχει προκρίνει στη λίστα του Ισπανού προπονητή και παρά το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου (σ.σ. υπάρχει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών) αποτελεί την πρώτη λύση. Αν ισχύσει τελικά η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, που θα οριστικοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, τότε ο Μόνχε θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ύστερα και από ρύθμιση που έχει κάνει η ΕΠΟ για τους παίκτες ομάδων που υποβιβάζονται, και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στου Ρέντη.Οι υπόλοιποι της λίστας

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει του Μόνχε, τότε δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να μην γίνει κίνηση για άλλον παίκτη, αφού αν στον Ολυμπιακό περιμένουν μέχρι την τελική απόφαση για την ομάδα του Βόλου, θα χάσουν την ημερομηνία απόκτησης ελεύθερων παικτών, που λήγει στις 10 του τρέχοντος μηνός. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος νωρίτερα και να εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Αργεντινού χαφ.

Οι υπόλοιποι παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Βαλβέρδε είναι του Γκέραλντ Ασαμόα και του Νιχάτ Καβεχτσί. Ο Τούρκος επιθετικός, ωστόσο, είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, αν και μετά από διαπραγματεύσεις με τον Κοβάσεβιτς, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή του θητεία στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, φέρεται να έχει πέσει πολύ σε αυτά που ζητάει, ακόμα και κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το θέμα πάντως φαίνεται να «κολλάει» στη διάρκεια του συμβολαίου, με τον 32χρονο φορ να ζητάει διετές.

Στους πρωταθλητές Ελλάδος έχουν επίσης προταθεί οι Φορσέλ, ο οποίος παραμένει σε καλή κατάσταση όπως έδειξε με την εθνική Φινλανδίας, αλλά και Ακαλέ.

*Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει, οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου