Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μαϊστόροβιτς: «Αλίμονο σε όποιον μαρκάρει τον Ρούντολφ»

Θα βρουν τον μπελά τους

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ αντιμετώπισε τον 26χρονο φορ την Παρασκευή, στον αγώνα της Ουγγαρίας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2012 και προειδοποίησε τους μπακ της Σούπερ Λίγκας ότι… θα βρουν τον μπελά τους.

Μιλώντας την εφημερίδα “Πράσινη”, ο στόπερ της Σέλτικ είπε:

Για την απόκτηση του Ρούντολφ από τον Παναθηναϊκό:
«Αλίμονο στον αμυντικό που θα τον μαρκάρει! Αυτός ο παίκτης είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ένα αστέρι πρώτου μεγέθους. Τον κορυφαίο παίκτη της Ουγγαρίας».

Για τα χαρακτηριστικά του Ούγγρου φορ:
«Οι αμυντικοί θα έχουν πολλά προβλήματα απέναντί του. Αυτό που έχω να τους πω είναι να τον προσέχουν σαν τα μάτια τους. Ήταν ασταμάτητος. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν ποιοτικό επιθετικό, που σκοράρει, μαρκάρει, κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να κερδίσει η ομάδα του. Πρόκειται για έναν τεχνίτη επιθετικό. Όντως θυμίζει τον Σαλπιγγίδη. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερος από τον Σαλπιγγίδη, με όλο το σεβασμό προς τον Έλληνα διεθνή. Είναι ταχύτατος και δε χάνει τη μπάλα όταν αυτή βρίσκεται στην κατοχή του. Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν πολύ ποιοτικό άσο. Θα βοηθήσει σημαντικά στο γκολ αφού μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει

Αγωνίζεται με ενθουσιασμό και δύναμη. Είτε στην κορυφή είτε στα άκρα της επίθεσης, μπορεί να συνεισφέρει εξίσου καλά. Είμαι βέβαιος πως δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα επωφεληθεί από τις επιδόσεις του».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου