Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

4-6 μήνες εκτός ο Νίνης!

Αυτό που όλοι απεύχονταν στον Παναθηναϊκό δεν το απέφυγαν τελικά. Οι πράσινοι θα στερηθούν τουλάχιστον για το υπόλοιπο του 2011 τον Σωτήρη Νίνη, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στο Ισραήλ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε σήμερα το πρωΐ στην Αθήνα και αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι οι γιατροί του Παναθηναϊκού το ακριβές πρόβλημα στο γόνατό του.
Τα αποτελέσματα λοιπόν, ήταν τα χειρότερα δυνατά και έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, γεγονός που θα αφήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις με έξι μήνες.
Ο Νίνης θα περάσει αύριο κιόλας την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει άμεσα να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.
Όπως ήταν λογικό ο ίδιος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όσοι βρισκόταν δίπλα του (μεταξύ των οποίων και οι γιατροί κ.κ. Κουλουμέντας και Μήτσου) προσπαθούσαν να τον εμψυχώσουν και να του δώσουν δύναμη για να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση.
Η απώλεια φυσικά είναι μεγάλη και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, θα στερηθεί έναν ακόμα μέσο του, με ακριβώς το ίδιο (και σοβαρότατο) πρόβλημα...

Πηγή: prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου