Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέψεις για πρωτάθλημα με 14 ομάδες

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα είδηση έβγαλε η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρόεδρο της Superleague, Απόστολο Παπουτσάκη.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την συνάντηση, προτάθηκε και η διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Superleague με την 14 ομάδες!


Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να συζητηθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (16/9) της Superleague

Σε αυτό οδηγούνται όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες δύσκολα θα πάρουν άδεια από την ΕΕΑ (συνεδριάζει την Πέμπτη, 15/9) Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

Επίσης, ένας λόγος ακόμα είναι πως οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας, που θα ανέβαιναν στην μεγάλη κατηγορία φέρεται να είναι μπλεγμένες στην υπόθεση με τα "ύποπτα" παιχνίδια και ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα αργότερα.

ΑΕΛ και Πανσερραϊκός δεν αναμένεται σύμφωνα με την ΕΕΑ να είναι αυτές που θα παίξουν στην Superleague και έτσι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου