Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Υπέγραψε ο Κάρολ, κοντά και σε Μπερνς


Παίκτης του ΟΦΗ είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόι Κάρολ αφού υπέγραψε με τους Κρητικούς συμβόλαιο συνεργασίας.

Πολύ κοντά και στον Νέιθαν Μπερνς οι "ασπρόμαυροι" που ευελπιστούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

"Εκλεισε" ο Κάρολ

Ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης αμέσως μετά έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο έμπειρος πορτιέρο και πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αφού υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις στην κλινική “Interclinic” πέρασε από τα γραφεία και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κάρολ δεν αποκλείεται να αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης (αφού πρώτα παρουσιαστεί) για το Καρπενήσι και να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΟΦΗ, που συνεχίζει την προετοιμασία της.

Κοντά και σε Μπερνς

Εκτός από τον Κάρολ, ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με το Νέιθαν Μπερνς. Οι Κρητικοί έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση για να κατηφορήσει στο Ηράκλειο ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ που δεν είναι στα πλάνα των "κιτρινόμαυρων".

Μέσα στο επόμενο 24ωρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις με τους Κρητικούς να ενσωματώνουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει ταχύτητα την ομάδα αλλά και με την ποιότητα που διαθέτει θα αποτελέσει έναν βασικό άξονα στην επίθεση.

Aξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νέιθαν Μπερνς δεν θα έρθει στον ΟΦΗ ως δανεικός αλλά ως ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ήδη στην "Ενωση" δεν τον υπολογίζουν αφού θα τον αφήσουν και εκτός λίστας από τα ματς της με την Ντιναμό Τιφλίδας.


Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου