Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Παικταράς ο Λέτο»

Για πρώτο παιχνίδι η ομάδα πήγε εξαιρετικά σύμφωνα με το Ζεκά

Τις πρώτες του εντυπώσεις για τη νέα του ομάδα και συμπαίκτες εξέφρασε ο Ζεκά, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Οντένσε και στάθηκε ιδιαίτερα στην εμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο. Σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους της ομάδας, το πιο πρόσφατο μέλος του «τριφυλλιού» έλεγε: «Είναι παικταράς ο Λέτο. Έχει τεράστιο ταλέντο και είναι ό,τι καλύτερο να έχεις τέτοιους συμπαίκτες. Αποκτάς αυτοπεποίθηση βλέποντάς τους να κάνουν το απρόβλεπτο. Πέτυχε τρομερό γκολ, είχε ασίστ, ντρίμπλες, μείωνε τον ρυθμό. Απίστευτος».

Αναφερόμενος στη ρεβάνς με την ομάδα της Δανίας, συμπλήρωσε: «Για πρώτο παιχνίδι η ομάδα πήγε εξαιρετικά. Είναι κρίμα που δέχθηκε γκολ στο τέλος, αλλά με αυτά που είδα δεν ανησυχώ. Εδώ με τον κόσμο μας θα περάσουμε. Είμαι έτοιμος κι ανυπομονώ να παίξω όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η ομάδα φαίνεται ότι έχει στοιχεία του Φερέιρα. Πίεση, πολλές πάσες και ομαδικότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάξω στο στυλ που θέλει ο Φερέιρα. Τον πιστεύω πολύ ως προπονητή».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος είναι μάνατζερ και του προπονητή της Τσέλσι Αντρέ Βίλας-Μπόας υπογράμμισε, αναφερόμενος στην προετοιμασία του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ο Φερέιρα απ' όσο γνωρίζω την ίδια προετοιμασία κάνει τόσα χρόνια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Τελείωσαν αυτά που ξέρατε με το τρέξιμο στα δάση και τα βουνά. Όλοι δουλεύουν με μπάλα και το ίδιο κάνει και ο Βίλας-Μπόας. Μέσα από τα παιχνίδια και τις ασκήσεις με μπάλα αποκτούν ρυθμό και φυσική κατάσταση πλέον οι ποδοσφαιριστές».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου