Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Καμία κίνηση για Ντουγκλάο από τον ΠΑΟ


Πρώτο μέλημα του Φερέιρα η αναζήτηση επιθετκού μέσου

Στοπ στις φήμες περί απόκτησης του Ντουγκλάο από την Καβάλα θέλουν να βάλουν από τον Παναθηναϊκό. Ο υποβιβασμός των «Αργοναυτών» στη Football League επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, τουλάχιστον προς το παρόν.

Οι «πράσινοι» έχουν ως πρώτο μέλημά τους την ενίσχυση του ρόστερ μεσοεπιθετικά και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Αντρέ Κάστρο, ωστόσο, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ και προκύψει θέμα απόκτησης σέντερ μπακ, πιο ψηλά στη λίστα του Φερέιρα είναι ο Βαγγέλης Μόρας.

Όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, η Καρπάτι Λβιβ από την Ουκρανία έχει προσφέρει 500.000 ευρώ για την απόκτησή του, πρόταση που έχει απορριφθεί από τον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες την ομάδα, όμως, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί τα χρήματα να φτάσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου, τη στιγμή που για τον Μοζαμβικανό χαφ ενδιαφέρεται και η Λοκομοτίβ Μόσχας.Από την άλλη πλευρά, ο Νταμιέν Πλεσί έχει λάβει άδεια από το «τριφύλλι» για να μεταβεί στην Αγγλία και να δοκιμαστεί από τη Λέστερ του Σβεν Γκόραν Έρικσον. Οι «αλεπούδες» δεν προσφέρουν πολλά χρήματα για την απόκτησή του, αλλά από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, στον Παναθηναϊκό αρκεί η αποχώρησή του από το ρόστερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου