Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Στα 40 ευρώ το εισιτήριο για τους Thirty Seconds To Mars

Με γνώμονα τις χρηματοοικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα, η Spicy Entertainment και οι Thirty Seconds To Mars αποφάσισαν να μην αυξηθεί το εισιτήριο της γενικής εισόδου για τη συναυλία την Τετάρτη 6 ΙουλίουH Spicy Entertainment και οι Thirty Seconds To Mars αποφάσισαν να μην αυξήσουν το εισιτήριο της Γενικής Εισόδου στο ταμείο της συναυλίας της Τετάρτης 6 Ιουλίου, ώστε αυτό να παραμείνει στα 40 ευρώ και να μην αυξηθεί στα 55 ευρώ, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε στον άξονα των νέων χρηματοοικονομικών συνθηκών της χώρας.

"Είναι λογικό, αυτονόητο και το λιγότερο που αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε". Δήλωσε εκπρόσωπος του συγκροτήματος το οποίο ήδη βρίσκεται στη χώρα και εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον και συμπαράσταση για τις τρέχουσες καταστάσεις.
Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του Jared Leto για την Ελλάδα, καθώς έχει ονομάσει την εταιρεία παραγωγής του από έναν ήρωα της Ελληνικής Μυθολογίας, τον πολύπαθο και επίμονο Σίσυφο.
Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Thirty Seconds To Mars, θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη "καλοκαιρινή" Πλατεία Νερού στο Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Opening act: Marsheaux & Playmen
Doors Open: 19:30
Playmen on the decks: 19:30
Marsheaux: 20:30
Playmen on the decks: 21:00
Thirty Seconds to Mars on stage: 21:45
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!
Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro
Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 euro
ΤΑΜΕΙΟ
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ 40 euro
Σημεία προπώλησης
Μέχρι και την ημέρα της συναυλίας αγορά εισιτηρίων στο:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα)
Έως και την Τρίτη 05 Ιουλίου στις 21:00 αγορά εισιτηρίων στα:
www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα
www.ticketarena.gr | www.123merch.gr
Πρόσβαση στην Πλατεία Νερού, Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ.
Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ στάση Αγ.Σκέπη όσο και από τα Λεωφορεία επίσης στάση Αγ. Σκέπη, δρομολόγια Α1, Β1, Γ1, 101, 130, 217 που διασχίζουν τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.
Παράλληλα οι Thirty Seconds to Mars και η Spicy, με συνείδηση προς το περιβάλλον παροτρύνουν το συναυλιακό κοινό να χρησιμοποιήσει και για τη μεταφορά του και το carpooling, τον νέο οικονομικό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου