Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Υπογράφει στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ

Όπως αποκάλυψε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Estadao" η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε νικήτρια στην άτυπη μονομαχία της με τη Μπαρτσελόνα αναφορικά με το ποια θα κάνει δικό της το νέο "διαμάντι" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντος για τον Νεϊμάρ.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Μαδριλένων, Κάρλος Ντίεθ, πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή λίγες ημέρες πριν στο Σάο Πάουλο, με τον παίκτη να πραγματοποιεί ιατρικές εξετάσεις για τους "μερένγκες" το διήμερο Παρασκευή-Σάββατη στο νοσοκομείο "Sao Luiz" (παρουσία επίσης του πατέρα του και του μάνατζέρ του Βάγκνερ Ριμπέιρο) και να αναμένεται να υπογράψει τη Δευτέρα (19/9).


Η συμφωνία αυτή δεν θα ενεργοποιηθεί πάντως από τον Ιανουάριο όπως αρχικά προβλεπόταν (ούτε από τις αρχές του 2013 που διαπραγματευόταν η Μπαρτσελόνα), από το καλοκαίρι του 2012, μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Όσο αφορά τέλος στο οικονομικό σκέλος, το ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει ότι η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας χρειάστηκε να προσφέρει ποσό μεγαλύτερο από τα 60.000.000 ευρώ που έδιναν οι Καταλανοί για να κλείσει το deal.

Να σημειωθεί ότι η "As" κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, ενώ έχει και αποκλειστικό θέμα με τον γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Ντίεθ, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μπαράχας" μετά το ταξίδι που είχε κάνει στη Βραζιλία.


Το αποκλειστικό της "Estadao" για την συμφωνία Ρεάλ-Σάντος για Νεϊμάρ

 

Ο γιατρός της Ρεάλ, Κάρλος Ντίεθ, ταξίδεψε στη Βραζιλία για τη μεταγραφή

 

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου