Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Τζίγγερ που αποδέχεται τους όρους

Απάντησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Ανδρέα Βγενόπουλου αναφέροντας πως ο Mr MIG έδωσε μια παράσταση θεάτρου και τόνισε πως δεν σταθεί εμπόδιο σε όσα πρότεινε.

Ωστόσο διευκρίνισε πως θα πάει στα δικαστήρια για όσα εξαπέλυσε σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο παραποιώντας και την αλήθεια πολλές φορές.


"Οι δέκα μήνες «σιωπής», έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά.

Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα «εσώψυχα» του!   Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό.  Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για  τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή «παράστασή» του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει.

Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα.  Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε."


Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου