Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σπαντάτσιο: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα»

Σπαντάτσιο: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα»

Υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων με τον ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα». «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα κι εγώ έρχομαι για να κατακτήσω το πρωτάθλημα», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπαντάτσιο

Τζουλιάνο να σε θεωρούμε ήδη παίκτη του ΠΑΟΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα και στη Ευρώπη. Η πορεία που έκανε πέρυσι στο Europa League, αποδεικνύει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Να υποθέσουμε ότι έχεις αρχίσει να θέτεις και στόχους για την επόμενη σεζόν;

«Γιατί όχι; Ξέρω που έρχομαι, γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα κι εγώ έρχομαι για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια που μπορεί να πετύχει αυτόν τον στόχο».

Το θέμα με την ελευθερία στο σε ποιο στάδιο βρίσκεται;«Αυτό που απομένει είναι ένα έγγραφο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, που θα πιστοποιεί ότι είμαι ελεύθερος. Αυτό το χαρτί το περιμένω σήμερα κι αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εφόσον τελειώσει και το θέμα με το έγγραφο αυτό, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ».

Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη;

«Ναι, τα έχουμε βρει σε όλα. Υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων. Σήμερα θα πάω για ιατρικές εξετάσεις».

Μετά την αποχώρησή σου από τη Ραπίντ, σε τι αγωνιστική κατάσταση είσαι;

«Έκανα κανονικά προπόνηση στη Βραζιλία. Αυτό που θέλω είναι να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω σε υψηλό επίπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου