Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Θέμα ωρών η παραχώρηση του Ριέρα

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση η οποία αναμένεται από ώρα σε ώρα, απομένει για να οριστικοποιηθεί η παραχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα από τον Ολυμπιακό στην Γαλατάσαράι.


Οι δύο ομάδες και ο Ισπανός έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ριέρα να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους Τούρκους και τον Ολυμπιακό να βάζει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο του.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ολυμπιακού, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήθελαν να αποχωρήσει ο Ισπανός παίκτης, αλλά ο τελευταίος ήταν αυτός που πίεσε για την μεταγραφή του, καθώς τα χρήματα που θα πάρει από την Γαλατάσαράιείναι πολλά.

Πλέον μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού για να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αποχώρηση του Ριέρα.

Μέχρι τώρα τα ονόματα που ακούγονται είναι στο στάδιο της μελέτης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Πειραιώτες θα μπουν δυνατά για την απόκτηση ενός παίκτη από Δευτέρα.

Παρελθόν και ο Νέμεθ

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό και ο Κριστιάν Νέμεθ, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να βρει ομάδα στον παίκτη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός, κάτι που δεν κατέστη εφικτό και έτσι οι Πειραιώτες πήραν την απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου