Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ριέρα: "Ευχαριστώ που με αφήσατε να φύγω"

Όπως φαίνεται η μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού ο 29χρονος άσος σε δήλωση του στο site του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους "ερυθρόλευκους" για όλα όσα πέρασε.


Επίσημη ανακοίνωση βέβαια ότι ολοκληρώθηκε το deal δεν έχουμε ακόμα, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Ολυμπιακού που αποδέχθηκαν τελικά την επιθυμία μου για την μετεγγραφή μου στην Γαλατάσαραϊ, η οποία έκανε μια εξαιρετική πρόταση για μένα και την οικογένειά μου.

Πιστεύω, ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα και εύχομαι στον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του κάθε επιτυχία."

Οι αντικαταστάτες και τα κέρδη


Ο Ριέρα λοιπόν αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν με ένα εξαιρετικό deal για τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με τους Τούρκους οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν 3 εκ. ευρώ μετρητά (όπως κι άλλο 1 εκ. ευρώ σε περίπτωση που πάρει πρωτάθλημα η Γαλατά) και 2.6 εκ. ευρώ το χρόνο ο ποδοσφαιριστής (στον Ολυμπιακό έπαιρνε 1.8, καθαρά, συν μπόνους).

Τώρα το ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με το πως θα κλείσει το κενό που δημιουργείται στα αριστερά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και το αν θα κινηθεί για κάποιον αντικαταστάτη μέχρι τις δέκα Σεπτεμβρίου.


Ανακοίνωση και η Γαλατάσαραϊ


Λίγο αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε και η τουρκική ομάδα η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Άλμπερτ Ριέρα υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και θα αμείβεται με 2.7 εκ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 2.9 εκ. ευρώ για τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο χρόνο από 3 εκ. ευρώ. Επίσης στον ποδοσφαιριστή θα δίνεται και μπόνους 7.500 ευρώ για κάθε αγώνα που θα αγωνίζεται. Το κόστος της μεταγραφής σύμφωνα με τον Ολυμπιακό αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ". 



Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου