Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Οι παράλιες της Ιεράπετρας στην κορυφή του κόσμου!!!

Το 3ο βραβείο υψηλής ποιότητας παραλιών της Ευρώπης κατέκτησε η Ιεράπετρα, τίτλος που απονεμήθηκε από την Ένωση θαλασσίων και...παρακτίων περιοχών (ΕUCC), που εδρεύει στο Λέϊντεν , στην Ολλανδία. Έτσι ο Δήμος Ιεράπετρας και με διεθνή πλέον αναγνώριση συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των 50 περιοχών της Νότιας Ευρώπης, που διακρίνονται για τις υψηλής ποιότητας παραλίες τους. Σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλε ο Γενικός Δ/ντής του Oργανισμού προς το Δήμαρχο Ιεράπετρας , «μέχρι το Μάϊο του
2012 οι πενήντα (50) αυτές περιοχές θα είναι οι πιο ελκυστικές παραλίες στους επισκέπτες, λόγω της τοποθέτησης της Σημαίας υψηλής ποιότητας παραλιών, που θα πιστοποιεί την περιβαλλοντική ποιότητα της περιοχής ,την αξιόλογη πολιτιστική της κληρονομιά και τη δυναμική της τοπικής παράδοσης».
Η βράβευση αυτή πιστοποιεί με τον πιο επίσημο και πανηγυρικό τρόπο την ποιότητα των παραλιών της περιοχής, οι οποίες αποτελούν αδαπάνητο πλούτο της περιοχής , που κάθε χρόνο τον απολαμβάνουν χιλιάδες παραθεριστές, Έλληνες και ξένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου