Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Lady Gaga: μυστηριώδης ασθένεια

Τι κρύβεται πίσω από τις περούκες και το περίεργο μακιγιαζ?
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό <> ο συγραφέας του βιβλίου Ιαν Χάλπεριν, ερευνητής δημοσιογράφος υπονοεί οτι η Lady Gaga που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε <<χτυπήματα>> στο Youtube και στο Twitter έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Επιπλέον δηλώνει πως μετατρέπεται σε καρικατούρα του εαυτού της.

<<Οι συνεργάτες της σε μια τουρνέ μου είπαν πως μετά βίας έφαγε κάτι όσο καιρό διήρκησε, γιατί η έννοια της ήταν να χωράει στα κουστούμια της>> υποστηρίζει.
<< Είναι άρρωστη και έχει εμμονή με τ βάρος της. Ένας φίλος της μου είπε ότι κάθεται με τις ώρες και κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη, αναλύοντας και επικρίνοντας το σώμα της.
Ειναι μια πολύ ανθυγιεινή εμμονή>>.
Ο Ιαν Χάλπεριν αναφέρει επίσης οτι η 25χρονη Νεοϋορκέζα κάνει χρήση ναρκωτικών υποστηρίζοντας πως άρχισε απο πολύ μικρή να κάνει χρήση.
<<Από την ηρωίνη στην κοκαϊνη και το έκταση, οι φίλοι της λένε πως έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά που υπάρχουν.>>
Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ακόμα πως η αλλόκοτη αμφίεση της και το βαρύ μεϊκαπ της Gaga δεν γίνονται μόνο για το θέαμα, αλλά τη βοηθούν να κρύβει την ασθένειά της.
Όπως δημοσιεύουν <<Τα Νεα>>, τον Ιούνιο του 2010 η αμερικανίδα στάρ είχε αποκαλύψει πως διαγνώστηκε <<οριακά θετική>> αλλά <<ασυμπτωματική>>
για συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και στους ιστούς του σώματος.
Όπως εξηγεί ο ερευνητής-δημοσιογράφος, <<Ένας απο τους λόγους που φοράει περόυκες και βαρύ μεϊκαπ είναι επειδή χάνει τ μαλλιά της και είναι γεμάτη με μεγάλες , κόκκινες κηλίδες λόγω της συγκεκριμένης ασθένειας>>.


πηγή: tsekouratoi. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου