Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Επεισόδια "αιωνίων" στα Πετράλωνα


Οι διαμάχες των δύο "αιωνίων" οπαδών δεν σταματούν αφού για μια ακόμα φορά ήρθαν σε σύγκρουση σε ανύποπτη στιγμή.
Την Δευτέρα το απόγευμα οπαδοί του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε μηχανάκια μετέβησαν σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πετράλωνα και την οδό Κειριαδών.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες άπαντες κρατούσαν λοστούς και άλλα αντικείμενα και εξαπέλυσαν επίθεση στους αντιπάλους τους.
Οι "ερυθρόλευκοι" πέταξαν πέτρες και έσπασαν τη τζαμαρία του συνδέσμου των "πράσινων", με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα εκ των οποίων οι δύο που ήταν σοβαρά και νοσηλευόμενοι στον Ευαγγελισμό, ξέφυγαν τον κίνδυνο λίγη ώρα μετά όπως ανακοίνωσαν από το νοσοκομείο.
Βέβαια οι μαρτυρίες των γύρω ενοίκων μιλούν για μάχες των δύο "αιωνίων" οπαδών σώμα με σώμα κάτι που επιβεβαιώνει η αστυνομία που έκανε τρεις προσαγωγές λίγα λεπτά μετά την άφιξη της στο σημείο των Πετραλώνων.
Λοβέρδος: "Επεισόδια που δεν ταιριάζουν σε ευρωπαϊκή χώρα"
Για όσα έγινα στα Πετράλωνα και με αφορμή τους τραυματίες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, προέβη σε γραπτή του τοποθέτηση, αναφέροντας:

"Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν.
Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών;
Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο. Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της".

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου