Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

"Έκλεισε ο Γκέργκελι στον Παναθηναϊκό"


Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ρούντολφ Γκέργκελι, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία και την Ουγγαρία. Ο άνθρωπος των πρασίνων, ο οποίος έχει μεταβεί στη Βουδαπέστη για να ολοκληρώσει το δανεισμό, συναντήθηκε με τον 26χρονο στράικερ και τον ατζέντη του και υπέγραψαν τα συμβόλαια.
Όπως αναφέρουν ρεπόρτερ της Τζένοα, ο μάνατζερ του Γκέργκελι ενημέρωσε τον πρόεδρο Ενρίκο Πρεσιόζι ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό είχαν αίσιο τέλος και πως όλα ρυθμίστηκαν στο ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Τριφυλλιού.
Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει σε συμφωνία για το δανεισμό του και από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής φέρεται να τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό, απομένει πλέον η έλευση του Ούγγρου επιθετικού στην Αθήνα για την επίσημη παρουσίαση του την επόμενη εβδομάδα.
Ωστόσο από την πράσινη ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος και ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμφωνία. Λογικά όμως ο εκπρόσωπος της στη Βουδαπέστη θα βρίσκεται στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα και θα μεταβεί απ' ευθείας στην ΕΠΟ, ώστε να προλάβει τη λήξη της προθεσμίας στις 20:00.

Πηγή: prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου