Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Διώκεται ο πατέρας του άτυχου αγοριού που πνίγηκε


Διώκεται ο πατέρας του άτυχου αγοριού που πνίγηκε

Δικάζεται σήμερα στο αυτόφωρο

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται ο πατέρας του αγοριού από την Πολωνία, το οποίο χθες ανασύρθηκε νεκρό από την θαλάσσια περιοχή «Όρμου Λιβάδι» στο Μπαλί Ρεθύμνου.

Το αγοράκι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε μόνο του στην θάλασσα. Ο 38χρονος από τη μία θρηνούσε για το χαμό του παιδιού και από την άλλη βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Η οικογένεια των Πολωνών είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές, οι οποίες κατέληξαν σε τραγωδία.

Οι γονείς και το μικρό αγόρι είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο, στο Μπαλί.

Χθες το πρωί, ο 38χρονος πήρε το παιδί για να πάνε για μπάνιο. Η μητέρα έμεινε στο ξενοδοχείο. Με βάση την προανάκριση του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, ο 38χρονος έμεινε στην παραλία και διάβαζε εφημερίδα. Το αγοράκι μπήκε μόνο στη θάλασσα παρά το γεγονός ότι είχε κυματισμό καθώς έπνεαν άνεμοι εντάσεως 5-6 μποφόρ.
Κάποια στιγμή ο 38χρονος, σύμφωνα πάντα με τους λιμενικούς, κοίταξε προς την θάλασσα, όμως δεν είδε το παιδί του και ανησύχησε. Σκέφτηκε ότι ίσως είχε βγει χωρίς να το αντιληφθεί προκειμένου να πάει πίσω στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η μητέρα του.

Πήγε στο ξενοδοχείο, βρήκε τη σύζυγο του, τη ρώτησε αν είδε το γιο τους. Εκείνη απάντησε αρνητικά, γεγονός που ενίσχυσε την ανησυχία του. Αμέσως επέστρεψε στην παραλία όπου αντίκρισε έναν άνδρα να μεταφέρει στην ακτή το γιο του.

Σε κατάσταση πανικού, ο 38χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Πηγή: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου