Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

«Τελειώνει» του Κάστρο

«Τελειώνει» του Κάστρο
 
 

Οι «πράσινοι» θα κάνουν την τελική τους κίνηση

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Κάστρο έχει αναλάβει μάνατζερ που έχει μεταβεί στην Πορτογαλία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα κάνουν την τελική τους κίνηση για να πάρουν τον 23χρονο χαφ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και έχει «δουλέψει» πολύ πάνω στην περίπτωσή του.

Στο «τριφύλλι» αντιλήφθηκαν ότι αν δεν κινηθούν άμεσα θα χάσουν μέσα από τα χέρια τους τον Αντρέ Κάστρο και για το λόγο αυτό δρομολόγησαν τις εξελίξεις για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του. Η Πόρτο θέλει να δώσει τον παίκτης της στον… Φερέιρα, ο οποίος με προσωπικές ενέργειες έχει καταφέρει να πείσει άπαντες ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή, κάτι που έχουν καταλάβει και οι διοικούντες τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η παρουσία μάνατζερ άλλωστε στην Πορτογαλία αποδεικνύει ότι η υπόθεση δεν θα τραβήξει πολύ και λογικά θα έχει αίσια κατάληξη για τους «πράσινους».Δυσκολίες με Πλεσί

Άμεσα συνδεδεμένο με την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο είναι το θέμα του Νταμιέν Πλεσί. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Γάλλου χαφ και τον έχουν αφήσει να διαπραγματευτεί με ομάδα της επιλογής του, ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι επαφές του με την Ίνγκολσταντ, ωστόσο, δεν δείχνουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο, αφού ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει 230.000 ευρώ περίπου και όχι 350.000 που θέλει ο ποδοσφαιριστής.

Η πλευρά του παίκτη έχει ζητήσει από τον Παναθηναϊκό να καλύψει τη διαφορά, κάτι που δεν προτίθεται να κάνει η ελληνική ομάδα. Άλλωστε οι «πράσινοι» δεν ζητούν χρήματα για τη μεταγραφή του Πλεσί, μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ πιέζουν τον παίκτη να δεχθεί την πρόταση, τονίζοντάς του ότι δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα.

Βασικοί Κουίνσι, Τοτσέ και… Καντέ

Μία πρώτη «γεύση» για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε ο Φερέιρα στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Στους βασικούς ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τους Κουίνσι, Τοτσέ και Καντέ, οι οποίοι θα αγωνιστούν ως βασικό δεξί εξτρέμ, επιθετικός και σέντερ μπακ αντίστοιχα.

Ο στόπερ από το Μάλι θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα τη θέση του Σαριέγκι, ο Γκανέζος χαφ αυτή του Μαρίνου, ενώ ο Ισπανός αυτή που ξεκίνησε ο Κλέιτον κόντρα στην Οντένσε. Βέβαια, μέχρι τον αγώνα της Πέμπτης τίποτα δεν είναι σίγουρο και ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου