Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μπλοκάρει τον Αμπντούν η Καβάλα


Την Πέμπτη το πρωί ο Τζαμέλ Αμπντούν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στου Ρέντη με σκοπό να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός δεν ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μώραλη να δηλώνει πως αυτό θα συμβεί την Παρασκευή.
Ακόμα κι αυτό το ενδεχόμενο πάντως μοιάζει κάπως δύσκολο, αφού η ομάδα της Καβάλας (στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής όμως λόγω του υποβιβασμού της στη Δ' Εθνική έμεινε ελεύθερος), προσπαθεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή με ενέργειες που κάνει μέσω της FIFA.
Έτσι μέχρι να εκδικαστεί το αίτημα που έχει κάνει η Καβάλα στην παγκόσμια Αρχή είναι άγνωστο το αν μπορεί να ανακοινωθεί και να αγωνιστεί ο Αμπντούν (το ίδιο ισχύει και για τον Ντουγκλάο), αφού θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως και να έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα, με τις δυο ομάδες να τα βρίσκουν με κάποιο τρόπο.
Τελειώνει ο Ρόμενταλ
Ο Δανός άσος τα έχει βρει σε όλα με την Μπρόντμπι όμως για να φύγει από τον Ολυμπιακό θέλει μία μίνι αποζημίωση. Αυτή τελικά θα αγγίξει τις 200.000 ευρώ και έτσι ο 33χρονος άσος θα αποχωρήσει. Οι Δανοί αναφέρουν πως η ομάδα της πατρίδας του, του προσφέρει περίπου 450.000 ευρώ.

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου