Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Κάτι «τρέχει» με Λαγό

Κάτι «τρέχει» με Λαγό



Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό, αφού έχει ακολουθήσει μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα του Λαγού. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ο παίκτης της ΑΕΚ εμφανίστηκε με 5 κιλά παραπάνω, γεγονός που τον έβαλε στην «μπούκα» του Χιμένεθ καθώς προφανώς δεν είχε ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα που είχε δοθεί σε όλη την ομάδα. Άλλωστε, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως και στην διάρκεια της προετοιμασίας ο Λαγός δεν «έβγαλε μάτια».

Το θέμα είναι πως ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» φαίνεται πως χάνει την εκτίμηση του Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που είχε αποκτήσει προς το τέλος της περσινής περιόδου. Από την μεριά του προπονητή, σίγουρα στην θέση που βρίσκεται θέλει να έχει όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα αλλά και να διατηρήσει το κλίμα ευχάριστο εντός της ομάδας. Ο Χιμένεθ περιμένει πολλά από τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος εκτός από το ότι προπονήθηκε μόνος του, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο, βάσει του εσωτερικού κανονισμού.«Μην υποτιμήσετε την Ντιναμό»

Προειδοποιητικό μήνυμα ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του. Ο Ισπανός τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι και να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτά τα ματς τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλω κανείς σας να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, δυνατή και σκληρή. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξουμε πολύ. Δεν πρέπει να δώσουμε καθόλου χώρους. Είναι περισσότερο ομάδα και λιγότερο λειτουργεί με τις μονάδες της», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ισπανό Σίσκο και τον Βραζιλιάνο Ρομπερτίνιο.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου