Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

«Κάποιες στιγμές δεν θα έβλαπτε και το μαστίγιο στους υπουργούς»

«Κάποιες στιγμές δεν θα έβλαπτε και το μαστίγιο στους υπουργούς»

«Ο Ευ. Βενιζέλος πήρε θέση αυξημένης ευθύνης και όχι δαχτυλίδι»

Κάποιες φορές χρειάζεται και το «μαστίγιο» ώστε να προχωρήσουν οι υπουργοί το κυβερνητικό έργο δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Kώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

«Μου ζητάτε να σχολιάσω τον τρόπο που κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης. Πάντως είναι στιγμές που και το μαστίγιο δεν θα έβλαπτε- να μην πως θα ωφελούσε σημαντικά», απαντά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε ερώτηση για το εάν  πρωθυπουργός πρέπει να θέσει εκτός κυβέρνησης υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και την αντιπροεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζει πως «από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας-και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικρουπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών».
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου