Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μπόγρης εναντίον Ελλήνων της Αμερικής

Ο Νικ Καλάθης, ο Κώστας Κουφός και ο Μάικ Μπράμος θα φορέσουν τη γαλανόλευκη στη Λιθουανία, αλλά ο Γιώργος Μπόγρης διαφωνεί με την παρουσία Ελληνοαμερικανών στην Εθνική!
Μπόγρης εναντίον Ελλήνων της Αμερικής

Ευτυχώς που γεννήθηκε το 1989 και δεν ζούσε την εποχή του Γκάλη, γιατί θα τα έβαζε και μαζί του.

Ναι, ο σέντερ του Περιστερίου που έγινε γνωστός κυρίως λόγω της σχέσης του με την Έλλη Κοκκίνου, έγραψε στο twitter του, "τρεις Ελληνοαμερικανοί στην αποστολή. Του χρόνου να γίνουν 12".

Σημασία βέβαια δεν έχει τι λέει ο καθένας, αλλά ποιος το λέει. Και για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Μπόγρης μαζί με κάτι άλλους αποτυχημένους συμπαίκτες του στην Εφήβων πριν από δύο χρόνια, είχαν φτάσει στο σημείο να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Νικ Καλάθη. Μέχρι και για επίθεση εναντίον του είχε γραφτεί.

Ο μέγιστος Γιώργος Σιγάλας είχε αναλάβει προπονητής της Εφήβων τότε και είχε βάλει τους νεαρούς παίκτες να ψηφίσουν αν θέλουν τον Κουφό στην ομάδα. Ο Καλάθης ήταν ο μόνος που ψήφισε υπέρ του Κουφού και απειλήθηκε με λιντσάρισμα. Με τέτοιες νοοτροπίες, είναι εύκολα κατανοητό γιατί οι πολλοί Έλληνες παίκτες καταλήγουν να είναι χαμένα ταλέντα.

Πηγή: sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου