Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στην Παλέρμο ο Τζόρβας!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα για τη μεταγραφή του Τζόρβα στην Παλέρμο, και αυτός ήταν ο λόγος που αποκλείστηκε από το ματς με τη Μακάμπι (21:15, ΝS1). Βασικός ο Κοτσόλης.
Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη σημερινή αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μια και τέθηκε εκτός αποστολής, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Παλέρμο. Το τελευταίο ματς του Τζόρβα με την πράσινη φανέλα ήταν στο Ισραήλ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως ο πορτιέρο του Τριφυλλιού είχε χθες ενοχλήσεις στα πλευρά, την ίδια ώρα που ουσιαστικά έδιναν τα χέρια με τους Ισραηλινούς.
«Σικελός» ο Τζόρβας
Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της Παλέρμο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για ενδιαφέρον αλλά και πρόταση της ιταλικής ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ζητήσει από την Παλέρμο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει, αλλά μετά τη συμφωνία του διεθνή τερματοφύλακα με την ομάδα, έπεσε κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ ώστε να φύγει ο Τζόρβας! Κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν και ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά 700.000 ευρώ!
Ο έτερος διεκδικητής για τη θέση του Τζόρβα ήταν ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στέφανο Σορεντίνο, αλλά η ιταλική ομάδα κατέληξε στον πορτιέρο του Παναθηναϊκού. Μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα τερματοφύλακα στον σύλλογο της Σικελίας.
Με Κοτσόλη βασικό

Στην αποστολή κλήθηκε να μπει ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος ήταν εκτός. Ετσι, οι Πράσινοι θα έχουν ως βασικό τερματοφύλακα τον Κοτσόλη στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι υπάρχει περίπτωση να μην κινηθούν για τρίτο τερματοφύλακα και να προωθηθεί ο Καπίνος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου