Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Σενάρια πώλησης του Παναθηναϊκού!


Σε διαπραγματεύσεις με ξένο επιχειρηματία για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Kαρπετόπουλος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τζίγκερ μιλάει με υποψήφιο επενδυτή εδώ και καιρό και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα έχουμε καθοριστικές εξελίξεις.

Το προφίλ του επενδυτή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αυτό που είναι όμως σίγουρο, είναι πως πρόκειται για ξένο επιχειρηματία ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τους τωρινούς μετόχους της ΠΑΕ. Και σύμφωνα με όσα έχει συλλέξει ο Αντώνης Καρπετόπουλος, πρόκειται για Άραβα επενδυτή μια και η οικογένεια Βαρδινογιάννη λόγω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας διατηρεί επαφές με τέτοιου τύπου ανθρώπους.

Οι πιέσεις του κόσμου που δεν θέλει κανέναν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο τιμόνι της ομάδας, φαίνεται τελικά πως καρποφόρησαν αφού οι συζητήσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την παραχώρηση αρχικά του 25% των μετοχών, ενδιαφέρον για την ΓΗΠΕΛ ώστε να γίνουν οι μελέτες και να κατασκευαστεί επιτέλους το νέο γήπεδο και άμεση καταβολή των χρημάτων.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αντώνη Καρπετόπουλου οι επαφές είναι σε καλό δρόμο και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν εξελίξεις.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου