Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

"Βόμβα" με Ετούχου η Καβάλα


πως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα της Καβάλας έκανε μία μεγάλη μεταγραφή. Αυτή τη φορά ο παίκτης ονομάζεται Κέλβιν Ετούχου και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 23χρονος άσος υπέγραψε τελικά για δυο χρόνια με πολύ καλές ετήσιες απολαβές, που συμφέρουν και τις δυο πλευρές, όμως δεν ήταν η μοναδική κίνηση που πραγματοποίησε η διοίκηση της Καβάλας.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και οι Αλεξάντερ Βασόσκι για δύο χρόνια και ο Ντάνιελ Άλεκσιτς για έναν.

Ο πρώτος είναι 32 ετών κεντρικός αμυντικός και σκοπιανός, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια αγωνιζόταν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως συμπαίκτης του Γκέκα και του Αμανατίδη. Με την γερμανική ομάδα μετρά 99 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Άλεκσιτς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του (Σερβία), αναγκάζοντας την Τζένοα να δώσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει το 2010.

Είναι 20 ετών και παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γκρόιτερ Φιρ πραγματοποιώντας 16 εμφανίσεις με 3 γκολ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τρόπος με τον οποίο αποκτήθηκε δεν έγινε γνωστός, όμως δεν αποκλείεται να είναι με τη μορφή συνιδιοκτησίας, κάτι που συνηθίζει άλλωστε η διοίκηση της Καβάλας (Ντουγκλάο, Αμπντούν).


Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου