Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

«Αποκλειστήκαμε μόνοι μας»

«Αποκλειστήκαμε μόνοι μας»


O Ζεσουάλντο Φερέιρα μίλησε στην προπόνηση της Παρασκευής στους παίκτες του

Με στόχο το πάθημα με την Οντένσε να γίνει μάθημα στον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μίλησε στην προπόνηση της Παρασκευής στους παίκτες του τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνουν κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ τα ίδια λάθη.

«Αποκλειστήκαμε μόνοι μας και τώρα πρέπει να κάνουμε στο Ισραήλ το πρώτο βήμα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πλησιάζει και ο Φερέιρα στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους μίλησε για την σειρά των αγώνων με την Οντένσε:

«Χάσαμε μία πρόκριση πολύ σημαντική, πληρώνοντας τα δικά μας λάθη. Ξέρετε πολύ καλά πως δεν ήταν η Οντένσε που μας κέρδισε αλλά εμείς που χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μόνοι μας αποκλειστήκαμε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Πλέον έχουμε μπροστά μας την Μακάμπι και ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να κάνουμε στο Ισραήλ το πρώτο βήμα, για αυτό την εβδομάδα που ακολουθεί μέχρι το παιχνίδι πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά και να δουλέψουμε πολύ».Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τετ-α-τετ και με τον Γιώργο Καραγκούνη αλλά και τους υπόλοιπους διεθνείς που επέστρεψαν στην Παιανία.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Φερέιρα στο δίτερμα έκανε φανερές κάποιες από τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα που ετοιμάζει εν όψει Μακάμπι. Από αυτό που δοκίμασε αξίζει να σημειωθεί ότι τοποθέτησε με τους βασικούς τον Κουίνσι, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι τον προορίζει για βασικό στο ματς με τους Ισραηλινούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου