Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σοκ στην Κω: Ο τελευταίος ''πελάτης'' μαχαίρωσε με ξιφολόγχη 3 φορές έγκυο γυναίκα σε mini market!

Η άτυχη υπάλληλος είναι έγκυος στον 7ο μήνα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού - Ο δράστης περίμενε να φύγουν οι πελάτες και την μαχαίρωσε απροειδοποίητα στην πλάτη - Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας - Διαβάστε τις περιγραφές για το πρόσωπο του δράστη και τις εκτιμήσεις των αρχών



Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η αιματηρή επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (23-08-2011), σε mini market που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.



Σύμφωνα με το kosnews24.gr, ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί και περίμενε να φύγουν οι πελάτες. Στην συνέχεια πλησίασε την άτυχη υπάλληλο, συνομίλησε για λίγο μαζί της σε χαλαρό ύφος και όταν βρήκε ευκαιρία την μαχαίρωσε 3 φορές στην πλάτη με ξιφολόγχη και έφυγε.



Τα στοιχεία του δράστη τα οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι τα εξής: φορούσε άσπρη βερμούδα, άσπρα παπούτσια, μαύρη μπλούζα, έχει ύψος περίπου 1,75, φορούσε καπέλο και έχει δυο τατουάζ και στα δυο του χέρια. Η ηλικία του εκτιμάτε ότι είναι γύρω στα 25 - 30.



O δράστης μπήκε με καπέλο μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείες που υπάρχουν να μην έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπό του και οι αστυνομικοί περιμένουν την βοήθεια της κοπέλας για να τους δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις έρευνες. Εκτιμούν πως όταν πάρουν την κατάθεσή της, θα καταφέρουν να τον συλλάβουν



Η έγκυος γυναίκα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού, είναι καλύτερα στην υγεία της ενώ και το έμβρυο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου