Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

The Ward: Εν αναμονή του μετρ τρόμου Τζον Κάρπεντερ

Ο μετρ ταινιών τρόμου John Carpenter ("Halloween") επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από χρόνια απουσίας με σκοπό να κόψει ξανά την ανάσα των θεατών. Στη ταινία του "The Ward" συνεργάζεται με μια πλειάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Amber Heard ("Zombieland"), η Danielle Panabaker ("The Crazies"), ο Jared Harris ("The Curious Case of Benjamin Button") και η κόρη της Meryl Streep, Mamie Gummer ("Taking Woodstock").

 
H πλοκή της ταινίας σε πάει πίσω, στο 1966. Η Kristen (Amber Heard) ξυπνά και ανακαλύπτει πως είναι γεμάτη εκδορές και μώλωπες, ενώ βρίσκεται αιχμάλωτη στο θάλαμο μιας ψυχιατρικής κλινικής. Δεν έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί.
Οι υπόλοιπες ασθενείς του θαλάμου, τέσσερις εξίσου αναστατωμένες κοπέλες, δεν έχουν ούτε αυτές τις απαντήσεις. Σύντομα η Kristen αντιλαμβάνεται πως τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς μία προς μία οι κοπέλες αρχίζουν να εξαφανίζονται. Έτσι η Kristen πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει γρήγορα από το σατανικό αυτό μέρος.
Η ταινία κάνει την πρεμιέρα της στις σκοτεινές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 21 Ιανουαρίου 2011 με σκοπό να τρομάξει τους Αμερικανούς πολίτες. Στις Ελληνικές αίθουσες θα καταφέρουμε να την απολαύσουμε στις αρχές του καλοκαιριού, από 2 Ιουνίου 2011.
 
movie-eaters.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου