Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο σάτυρος Pr manager και οι σφαλιάρες

Συνέβη και αυτό...Και όταν λέω συνέβη...έλαβε χώρα πρίν μερικές μέρες. Ήθελα όμως να το διασταυρώσω και κατόπιν να το γράψω. Τα δύο αυτά παιδιά οι πρωταγωνιστές δε γνωρίζονται μέχρι που βρίσκονται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Πιό συγκεκριμένα στο Φαντασία. Εκεί που αοιδεί ο Βέρτης. Η παρέα είναι μεγάλη. Απο τη μία όλοι οι κοσμικοί, κομμωτές, managarαίοι μοντελάκια-φρεσκοχωρισμένα-και όχι μόνο και απο την άλλη κάτι όμορφα αγόρια απο την περιφέρεια. Μπορείς να τους χαρακτηρίσεις και άγρια άλογα του κάμπου...Οι ώρες παιρνούν και ένας απο τους Pr managers χαλβαδιάζει το ενα "καμάρι". Ο τυπάκος καταλαβαίνει την πρόθεση του και τον αποφευγει. Όμως "ἑκείνη" με την καλή έννοια δεν τον αφήνει σε ησυχία. Ώσπου κάποια στιγμή και ενώ η παρέα του αγοριού αποφασίζει να φύγει ο Pr-ίστας τον ακολυθεί και τον σταματά στην έξοδο...Του λέει..
... "Σε θέλω τόσο πολύ"...Ο τυπάκος αρνείται και τότε ο Pr-ίστας του λέει "Σου δίνω 300 ευρω να έρθεις στο σπίτι...όχι για να κάνουμε Sex αλλά για να μου ρίξεις πέντε σφαλιάρες και να με κάνεις ότι θέλεις".(Βεβαίως το "ότι θέλεις" ήταν πολύ συγκεκριμένο αλλά επειδή το Blog μου το διαβάζουν και μικρά παιδιά επέλεξα να μη γράψω τι ζήτησε ο-η Pr-ίστας καθώς θα μας πιάσει όλους μια συχνοουρία). Ο νεαρός τελικώς έφυγε χωρίς να δεχτεί την πρόταση.
Επειδή όμως στην παρέα υπήρχαν πολλοί κοινοί γνωστοί ο πρωταγωνιστής-που ήθελε τις σφαλιάρες-βρήκε το κινητό του και δεν τον άφησε σε ησυχία. Τον καλούσε όλο το βράδυ και του έστελνε μηνύματα. Κάποια στιγμή λοιπόν στο πλαίσιο της πλάκας ο τύπος του απαντά και του λέει να έρθει στη Γλυφάδα-ξημερώματα Κυριακής- για να κανονίσουν. Του ζητάει 150 ευρώ...ο πεινασμένος Pr-ιστας του τα δίνει και ακόμη περιμένει...Αφού και τα χρήματα του έδωσε και ποτέ δεν έφαγε τις σφαλιάρες του. Αντιθέτως ο νεαρός βρήκε τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα του...Τι άλλο θα δώ...
 
Nasos Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου