Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ακόμα μεγαλύτερες αποφάσεις στο Mass Effect 3


Οι κατασκευαστές του τρίβουν τα χέρια τους

Σύμφωνα με τον παραγωγό της Bioware, Casey Hudson, οι αποφάσεις που θα παίρνουν οι παίκτες στο Mass Effect 3 θα έχουν περισσότερη επιρροή στο σενάριο του παιχνιδιού από κάθε άλλη φορά.

«Στο πρώτο παιχνίδι απλώς ξεκινούσαμε τα πάντα και ρίχναμε εδώ κι εκεί αυτές τις τεράστιες αποφάσεις σε σχέση με την πλοκή που θα ακολουθησει. Με τον δεύτερο τίτλο έπρεπε να μείνουμε κάπου ενδιάμεσα. Στην πραγματικότητα ήταν το δυσκολότερο από όλα καθώς έπρεπε να το συνδέσουμε με τα προηγούμενα ενώ παράλληλα έπρεπε να δουλέψουμε κατάλληλα για να καθορίσει και το τί θα ακολουθήσει.

Στο Mass Effect 3 όμως έχουμε την ελευθερία να κάνουμε ό,τι θέλουμε με την υπόλοιπη ιστορία. Αυτό σημαίνει πως οι και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν την πλοκή όπως εκείνοι θέλουν. Οι αποφάσεις τους μπορούν να έχουν ακόμα μεγαλύτερες συνέπειες όπως επίσης και οι παρελθοντικές τους επιλογές», δηλώνει ενθουσιασμένος ο κ. Hudson και κλείνει λέγοντας:

«Οι τρόποι που θα μπορεί να παιχτεί το παιχνίδι θα είναι αστρονομικά πολλοί. Το τέλος όλου του γαλαξία μπορεί να συμβεί με τον τρόπο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι παίκτες».



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου