Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Φονικό στη Mύκονο από Ελληνοελβετό "υπό τους ρυθμούς" του Dj Tiesto


Με αίμα "βάφτηκε" μια από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του Dj Tiesto σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου την Πέμπτη (28.07), όταν ένας 20χρονος Ιταλός φοιτητής έπεσε νεκρός, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με παρέα νεαρών Ελληνοελβετών.

Η εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης DJ Τiesto "σκιάστηκε" από το έγκλημα που έλαβε χώρα στο Cavo Paradiso, ένα από τα πιο πολυσύχναστα και διάσημα κλάμπ της Μυκόνου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο ενός 20χρονου Ιταλού φοιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νεαρός που κατάγεται από γνωστή οικογένεια Ελληνοελβετών, είχε βγει να διασκεδάσει μαζί με δύο φίλους του, κουρδικής καταγωγής. Το βράδυ κυλούσε ήρεμα, όμως η παρέα είχε καταναλώσει ήδη πολύ αλκοόλ.

Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας 20χρονος Ιταλός τουρίστας, με τη δική του παρέα χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής. Κάποια στιγμή, ο φοιτητής και η παρέα του πλησιάζουν στο τραπέζι του νεαρού Ελληνοελβετού και αρχίζουν να χορεύουν πολύ κοντά στην εν λόγω παρέα, κάτι το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στάθηκε η αφορμή που οδήγησε στον αμέσως επόμενο τραγικό θάνατο.

Ο ένας από την παρέα σηκώνεται και ζητά από το νεαρό φοιτητή να απομακρυνθεί. Όταν αυτός αρνήθηκε, άρχισαν να διαπληκτίζονται, με αποτέλεσμα ο Ελληνοελβετός να αρπάξει ένα μπουκάλι και να χτυπήσει τον Ιταλό στο κεφάλι.

Το χτύπημα, ήταν δυνατό και όπως έδειξε η συνέχεια και μοιραίο, αφού οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο του 20χρονου. Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μυκόνου, όπου οι γιατροί διαπιστώσαν το θάνατό του.

Η σορός του νεαρού, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρεται την Παρασκευή (28.07) στο νεκροτομείο Πειραιά, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φθάσει και η οικογένεια του νεκρού.

Απο την πλευρά της, η αστυνομία έχει ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου