Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δείτε τις διάσημες με… full extra κυτταρίτιδα!

 Τι νομίζατε; ότι επειδή τις βλέπετε αψεγάδιαστες, αλαβάστρινες και χωρίς καμία ατέλεια στα περιοδικά είναι έτσι και στην πραγματικότητα; Οι διάσημες όχι μόνο είναι κοινές θνητές, αλλά και με πολλές ατέλειες! Μην ξεγελιέστε από το photoshop και την ειδική επεξεργασία που γίνεται στις φωτογραφίες τους. Η πραγματικότητα είναι άλλη και πολύ διαφορετική.


Οι παπαράτσι, εντόπισαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, σε μερικές όχι και τόσο κολακευτικές πόζες, που δείχνουν ΟΛΗ τη γυμνή αλήθεια. Ας ξεκινήσουμε με την Tyra Banks. Αν και ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου, οι πρόσφατες φωτογραφίες της με τα πολλά παραπανίσια κιλά και την κυτταρίτιδα που ξεχείλιζε από παντού, σόκαραν τους πάντες.
Το ίδιο και η Britney Spears. Μαμά δυο παιδιών και πολλές καταχρήσεις από το παρελθόν στο ενεργητικό της, τολμά και φορά κοντά σορτσάκια, παρόλο που η όψη φλοιού πορτοκαλιού κάνει ΜΠΑΜ στα πόδια της. Όσο για τη Lady Gaga; με γλουτούς χλαπάτσα και εμφανή την κυτταρίτιδα κατά μήκος του ποδιού της, δεν τη λες και τόσο σέξι! Και δεν είναι μόνο αυτές. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα όπως: Katy Perry, Kate Moss, Melanie B, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Lindsay Lohan, Beyoce, Liz Hurley και Paris Hilton, δεν ξεφεύγουν ούτε αυτές από το άγρυπνο βλέμμα του φωτογραφικού φακού. Φορώντας μαγιό και κοντά σορτσάκια, το πόδι- «πορτοκάλι» όχι μόνο αποκαλύπτεται αλλά βγάζει μάτι! Μπορείτε πολύ εύκολα λοιπόν να πάρετε πίσω το αίμα σας κορίτσια. Μην ξεγελιέστε από τα περιοδικά γιατί οι εικόνες που βλέπετε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και αποκαθηλώστε τις διάσημες γιατί είναι κοινές θνητές.
Δείτε το video όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Star»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου