Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Είδε το νεκρό πατέρα του στην τηλεόραση!


Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, έπαθε το σοκ της ζωής του όταν εντόπισε βλέποντας τηλεόραση τον πατέρα του που είχε πεθάνει πριν από πέντε χρόνια! Ο 71-χρονος πατέρας εξαφανίστηκε το 2000 και ο θάνατος του επισημοποιήθηκε το 2003 όταν η αστυνομία ανακάλυψε ένα πτώμα σε αποσύνθεση που φορούσε όμως ρούχα που ταίριαζαν στην περιγραφή!

Ο κύριος John Renehan, από την πόλη του Manchester, δέχθηκε πως το πτώμα αυτό ήταν ο πατέρας του και προέβη σε καύση του! Πέντε χρόνια αργότερα...

καθώς ο 42-χρονος παρακολουθούσε ένα πρόγραμμα του BBC1 που αφορούσε ένα γηροκομείο έμεινε άναυδος όταν είδε την φιγούρα του πατέρα του!

«Έπαθα σοκ. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι το πτώμα που «κάψαμε» μπορεί να μην ήταν ο πατέρας μου αλλά το θεωρούσα τραβηγμένο αφού δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια ζωής,» είπε ο κύριος John Renehan. Ο πατέρας του είχε χάσει την μνήμη του από ένα χτύπημα στο κεφάλι και εντοπίστηκε από την πρόνοια να περιπλανάται στους δρόμους της πόλης.

Τον οδήγησαν στο γηροκομείο και του έδωσαν το όνομα David Harrison αφού δεν είχε μαζί του έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητα του!
Ο ηλικιωμένος άντρας πάσχει ακόμη από αμνησία αλλά υπεβλήθη σε τεστ DNA που επιβεβαίωσε πως είναι ο πατέρας του κυρίου John Renehan.

Πηγή: www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου