Τα κατορθώματα του Μαρκαριάν που έφτασε με το Περού στους «4» του Κόπα Αμέρικα, έκαναν τον Καραγκούνη να θυμηθεί τα παλιά και να ρίξει τα καρφιά του προς κάθε κατεύθυνση!
Το... ξέσπασμα του «Κάρα» έγινε αμέσως μετά την λήξη του φιλικού αγώνα με την Κολωνία, του τελευταίου πριν την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα!
Οι απεσταλμένοι των ελληνικών μέσων πλησίασαν τον αρχηγό της εθνικής ομάδας για μια δήλωση! Ο ίδιος τους... απέφυγε ευγενικά, όμως στην συνέχεια και πηγαίνοντας προς το πούλμαν, ουσιαστικά έριξε τις σπόντες του μονολογώντας: ««Fortza Σέρτζιο, όλοι Περού είμαστε (σ.σ το βράδυ του Σαββάτου ο παλιός τεχνικός του Παναθηναϊκού πέρασε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα)!

Ο άνθρωπος έφυγε με μια ήττα στην Ριζούπολη και εμείς όλοι λούζερ! Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και οι άλλοι να πάνε να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης».
Είναι φανερό ότι ο Γιώργος Καραγκούνης έστω κι αν πέρασαν 8 χρόνια από εκείνη την σεζόν δεν ξέχασε τον τρόπο που η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν ξέχασε το πως έφυγε ο Μαρκαριάν αλλά και την στάμπα των λούζερ που κόλλησαν στον ίδιο και τους συμπαίκτες του οι οποίοι ως κορμός της εθνικής έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης και φυσικά δεν ξέχασε και την φράση-ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ...».

Αν μη τι άλλο η αυθόρμητη αντίδραση του «τυπάρα» θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες...
Πηγή: www.gazzetta.gr