Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ουσιαστικό τέλος για Γκοβού, παράταση για Μάτος


Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες, ο Σίντνεϊ Γκοβού μετά την συνάντηση που είχε (μαζί με τον μάνατζερ του) με τον Δημήτρη Γόντικα και θα λυθεί το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Παράταση για την υπόθεση Μάτος μετά το "διπλό" ραντεβού παίκτη-διοίκησης.


Τις τελευταίες του ώρες ως παίκτης του Παναθηναϊκού διανύει ο Σίντνεϊ Γκοβού, όπως αποδείχθηκε και μετά το ραντεβού του με την διοίκηση του "τριφυλλιού".
Αντίθετα, παράταση στην αγωνία για την υπόθεση Μάτος παρά το "διπλό" ραντεβού παίκτη και διοικούντων, αφού δεν φέρεται να έχει γερή πρόταση από την Βραζιλία.

Τα τυπικά απομένουν για το αντίο του Σίντνεϊ Γκοβού με τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την συνάντηση των δύο πλευρών, ο Γάλλος δεν προέβαλε καμία απαίτηση για αποζημίωση (αν και υπάρχουν πληροφορίες πως απαίτησε το ποσό των 200.000 που δεν έγινε αποδεκτό) κι έτσι θα επέλθει το διαζύγιο κοινή συναινέσει.
Έτσι, μετά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι "πράσινοι" θα απαλλαγούν από ένα ακόμα βαρύ συμβόλαιο με τον Γάλλο άσο πλέον να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στο Σαμπιονά με την φανέλα της Εβιάν.
"Συνάντησα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Πέμπτη και είμαι βέβαιος πως θα βρούμε τη καλύτερη λύση μέχρι το τέλος της εβδομάδας", είπε ο μάνατζερ του Γκοβού μετά την συνάντηση με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα.
Αδιέξοδο και παράταση με Μάτος
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Μαρσέλο Μάτος παρά το "διπλό" ραντεβού πρώτα (πρωί) με τον Φερέιρα και μετά (απόγευμα) με τον Δημήτρη Γόντικα δεν βρέθηκε λύση.
Η πλευρά του Μάτος επέμεινε να γυρίσει ο παίκτης στην Μποταφόγκο, η οποία έκανε πρόταση 600.000 ευρώ στο "τριφύλλι" η οποία δεν έγινε αποδεκτή καθώς δεν φτάνει στα νούμερα χρημάτων που απαιτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου άσου.
Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός το πρωί στην διάρκεια των εργομετρικών προσπάθησε να τον πείσει να μείνει αφού τον προορίζει για βασικό άσο στην μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση του συμπατριώτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτό το ραντεβού δεν φάνηκε να του αλλάζει την στάση ενόψει της συνάντησης με την διοίκηση.
Το απόγευμα στο τετ α τετ στα γραφεία της ΠΑΕ με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο παίκτης και μάνατζερ τόνισαν πως έχουν μια πρόταση από την Μποταφόνγκο (600.000 ευρώ) που σαφώς και δεν ικανοποίησε τους "πράσινους" που κοστολογούν τον Μάτος κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου