Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στην Αθήνα ο Μάτος


Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 15:00 ο Μαρσέλο Μάτος που γνωστοποίησε με δηλώσεις του πως έχει πρόθεση να παραμείνει στην Μποταφόνγκο και την Βραζιλία. Μήνυμα με νόημα από οπαδό.
Η αναμενόμενη άφιξη του Μαρσέλο Μάτος έγινε πραγματικότητα λίγο μετά της 15:00, όταν ο Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στην Ελλάδα και το "Ελ. Βενιζέλος".
Μαζί του και ο μάνατζέρ του όπου μέσα στην μέρα δεν αποκλείεται να έχουν συνάντηση με τον ΔημήτρηΓόντικα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ο οποίος δεν έδειχνε να έχει ιδιαίτερη διάθεση στις δηλώσεις του έστειλε το σίγμα των προθέσεών του λέγοντας:
"Θα συναντηθώ με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα συμβεί αυτό. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Βραζιλία, αλλά άμα δεν βρούμε λύση θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό" ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου.
Εκτός από τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ τον Μαρσέλο Μάτος εντόπισε και ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, τονίζοντάς του:
"Δεν είναι πλέον εδώ ο Τεν Κάτε. Είναι ο Φερέιρα που είναι διαφορετικός" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που του είπε χωρίς να παίρνει κάποια απάντηση από τον παίκτη.

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου