Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Αυτούς έχει, αυτούς θα εμπιστευτεί

Αυτούς έχει, αυτούς θα εμπιστευτεί


Δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται αποκλεισμό στην «Ένωση»
Οι μεταγραφές (αν τελικά γίνουν) αργούν και ο Μανόλο Χιμένεθ είναι υποχρεωμένος να πορευτεί με το υπάρχον δυναμικό της ΑΕΚ, τουλάχιστον στην εκκίνηση της σεζόν.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα του Europa League κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει ενισχύσεις και καταστρώνει τα πλάνα του με τους διαθέσιμους παίκτες.

Και μπορεί ο αντίπαλος να είναι θεωρητικά ασθενέστερος, ωστόσο στην «Ένωση» ούτε να σκέφτονται θέλουν το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τους Γεωργιανούς, αφού κάτι τέτοιο θα συνεπάγεται οικονομική καταστροφή. Αντίθετα, η πρόκριση θα δώσει ανάσες στα ταμεία, καθώς το μπόνους για την παρουσία στους ομίλους είναι 640.000, κάθε ματς πριμοδοτείται ανεξάρτητα από αποτέλεσμα με 60.000 ευρώ, ενώ η νίκη αποφέρει 140.000 ευρώ και η ισοπαλία 70.000 ευρώ. Και σε αυτά τα ποσά προστίθενται τα χρήματα από την τηλεόραση και τα εισιτήρια…
Αυτοί έχουν το προβάδισμα

Υπό την προϋπόθεση πως Δέλλας, Λεονάρντο και Μπέλεκ ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς τους, ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σίγουρα τον πρώτο και πιθανώς τους δύο άλλους από την αρχή στο ματς της Πέμπτης. Εφόσον ο «Κολοσσός» είναι υγιής, θα αποτελέσει με τον Μανωλά (φαβορί έναντι του Κάλα) το δίδυμο των στόπερ, με τον Γεωργέα στα δεξιά και τον Καράμπελα στα αριστερά, ενώ ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μάκος με τον Καφέ «παίζουν» μόνοι τους στα κεντρικά χαφ ελλείψει του τραυματία Γκέντσογλου και του… αντι-Ντιόπ. Για τη μεσοεπιθετική τετράδα, δεδομένη είναι η παρουσία των Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλου και Γκούντγιονσεν, ενώ Μπέλεκ, Λεονάρντο και Σιαλμάς διεκδικούν την τελευταία θέση. Ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ θα εξαχθούν από τις προσεχείς προπονήσεις, αρχής γενομένης από αυτή που θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Βρήκε παίκτες, όχι λεφτά


Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εντοπίσει δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη θέση του μεσοαμυντικού και του εξτρέμ, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ δεν του επιτρέπουν να ολοκληρώσει τις κινήσεις. Οι ποδοσφαιριστές που έχει βάλει στο στόχαστρο γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ αξιώνουν προκαταβολή συμβολαίου (όπως πήρε ο Γκούντγιονσεν) για να υπογράψουν και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ρευστό προς διάθεση.

Ο αριθμός των διαρκείας έχει «κολλήσει» περίπου στις 8.000 κι ενώ την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία αγοράς των νέων καρτών, τα χρήματα των Supporters δεν αρκούν και το έμβασμα από τον Νίκο Νοτιά ακόμη αναμένεται. Έτσι η «Ένωση» μπορεί να ποντάρει σε ρευστό μόνο σε ενδεχόμενη πώληση παίκτη ή στις διαπραγματευτικές ικανότητες των ανθρώπων της για να ενισχυθεί στις θέσεις που «πονά».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου