Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Εκτός ο Δασκαλάκης


Αφού «έκοψε» τον Φράνκο Κοστάντσο από την αποστολή για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε… ισοφάρισε, αφήνοντας εκτός για το αυριανό (17/8, στις 21:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ τον Σήφη Δασκαλάκη.


Εκτός αποστολής και ο Μέλμπεργκ, που ένιωσε ενοχλήσεις και για προληπτικούς ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, Τοροσίδης και Τζεμπούρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ριέρα, Πάντελιτς.

- Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Κάταϊ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο, στις 09:00.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου