Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ LIVE ΓΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη, 28 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. - 29 Ιουλίου στις 12:00 π.μ. 
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ….

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΓΑΛΙΑΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

(παιδιά κάτω των δέκα ετών δωρεάν)




Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος
θα μας ταξιδέψουν μελωδικά αυτό το καλοκαίρι σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.
Μαζί τους η Άννα Λινάρδου,

Tην συναυλία θα ανοίξει το μουσικό συγκρότημα Άλλη Μπάντα
Η συναυλία θα γίνει στην Γαλιά Ηρακλείου ένα όμορφο χωριό 45 χλμ έξω από το Ηράκλειο νότια του νομού, που για πρώτη φορά θα μας υποδεχτεί πολιτιστικά με μια μεγάλη συναυλία.

Δυο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις μελωδίες τους για να μας σεργιανίσουν στα μουσικά νερά τους.
Ο Θάνος Μικρούτσικος θα μας συνεπάρει με την μελωδία και τους αυτοσχεδιασμούς του και ο Χρήστος Θηβαίος θα μας μαγέψει με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή του.
Σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα ακουστούν μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου καββαδία, που ο Θάνος Μικρούτσικος έχει συνδέσει το όνομά του άμεσα με τον ποιητή από τις μελοποιήσεις του ιστορικού έργου «Σταυρός του Νότου», και θα μας τραγουδήσει με την ξεχωριστή φωνή του για μια «Γυναίκα» τον αγαπημένο στοίχο του Κύριου Θάνου Μικρούτσικου "χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία" .
Ενώ η αιθέρια φωνή του Χρήστου Θηβαίου θα μας καθηλώσει τραγουδώντας μας για μια «Αγάπη» το μελοποιημένο ποίημα της κρητικιάς Κατίνας Παίζη που έχουμε σιγοτραγουδήσει όλοι « Πόσο πολύ σ ’αγάπησα ποτέ δεν θα το μάθεις »

Μαζί τους οι συνεργάτες τους Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά όπου σε κάθε συναυλία ο Κύριος Θάνος Μικρούτσικος μας τον συστήνει ως τον κορυφαίο μουσικό πνευστών στην Ελλάδα, ο Θοδωρής οικονόμου ένας από τους σπουδαιότερους πιανίστες της νεότερης γενιάς . Επίσης η Άννα Λινάρδου μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια που με την ιδιαίτερη φωνή της αποδίδει με ευαισθησία αγαπημένα τραγούδια.
Την συναυλία θα ανοίξει το μουσικό συγκρότημα « Άλλη Μπάντα » με τους Νίκο Μανιουδάκη (τραγούδι- λύρα) Δημήτρη Zωγραφάκη (κιθάρα) Αλέκο Χατζάκη (μπάσο) Δημήτρης Νεονάκης ( ηλεκρική κιθάρα ) Ευθύμης Φασουλάκης ( τύμπανα)
Μια καινούργια μουσική μπάντα με ελληνική rock και έντεχνη μουσική που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο κοινό του Ηρακλείου και μας υπόσχεται ακόμα περισσότερα.
 
Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί μουσικές και τραγούδια
Που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά.
Επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου αλλά και κομμάτια του
Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και τραγουδοποιών που ο Θάνος και ο Χρήστος εκτιμούν ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου