Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο δημοφιλέστερος χρήστης του Google +

Οι 100 δημοφιλέστεροι χρήστες του Google +


Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg είναι ο χρήστης με τα περισσότερα “follow” στη νέα υπηρεσία της Google, το Google + (plus), σύμφωνα με τον μετρητή της υπηρεσίας Google statistics, γεγονός, όχι ιδιαίτερα κολακευτικό για τα στελέχη της Google.
   Η συγκεκριμένη μέτρηση εμφανίζει τους Larry Page, ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της Google και Sergey Brin, συνιδρυτή του Google, χαμηλότερα στη σχετική λίστα.
Αναλυτικά, ο Mark Zuckerberg «ακολουθείται» από 21,213 χρήστες, τη στιγμή που ο Larry Page «ακολουθείται» από 14.798 χρήστες, ενώ στη σχετική μέτρηση βρίσκονται, μεταξύ άλλων, χρήστες όπως ο «τσάρος» της Google Vic Gundotra με 13.783 χρήστες να τον ακολουθούν.

Χαμηλότερα στη σχετική λίστα βρίσκεται μεταξύ αλλών ο Sergey Brin με 11.629 «followers», ο μπλόγκερ Robert Scoble με 11,389 «followers», ο «spam avenger» της Google, Matt Cutts με 9,153 «followers», ο ιδρυτής του TWIT Leo Laporte με 7,566 «followers», ο Bradley Horowitz της Google με 7,187 «followers», ο MG Siegler του TechCrunch με 6,579 «followers» και η μπλόγκερ Gina Trapani με 5,649 «followers».

Ο διαχειριστής των στατιστικών του Google + αποδίδει το γεγονός στη δημοφιλία του Mark Zuckerberg, εξηγώντας: «Έχει τους περισσότερους φίλους στον κόσμο, έκαναν ταινία γι’ αυτόν, και είναι πιο εμφανίσιμος από τον Larry και τον Sergey»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου