Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!!!


Όλα δείχνουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό τα προσεχή 24ωρα και μάλιστα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα ακολουθήσει την αποστολή, που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο Φερέιρα, στην Αυστρία ή αν θα πάρει το αεροπλάνο για τη Ρώμη έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο.

Η πώληση του Σισέ θα είναι η 3η μετά από αυτές των Γκάμπριελ και Μάτος και πλέον οι «πράσινοι» θα πρέπει να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ τους καθώς υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει να κλείσουν και ο Φερέιρα θέλει να έχει τους νέους του παίκτες στη διάθεσή του στην Αυστρία για να «δέσει» την ομάδα ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Η θέση που «καίει» για την ώρα τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του κεντρικού χαφ, με τους Τομάς Κόστα και Μοντέστ Μ’ Μπαμί να απασχολούν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Παράλληλα, θα πρέπει οι «πράσινοι» να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού όταν τελειώσει η μεταγραφή του Σισέ, ενώ παίκτης θα αποκτηθεί όπως όλα δείχνουν και για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης όπου υπάρχει «τρύπα» μετά την αποχώρηση των Γκοβού και Γκαρσία.


ΔΣ με… αγανακτισμένους

Μέσα σε όλα αυτά, στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (07/07) θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κύριο θέμα του την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης έτσι ώστε να προκύψει νέα σύνθεση στο διοικητικό συμβούλιο. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να συζητηθούν μεταγραφικά ζητήματα και κυρίως να δοθεί στην διοικούσα επιτροπή η τυπική έγκριση για τις πωλήσεις παικτών και τις ενδεχόμενες προσθήκες.

Έξω από τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ αναμένονται να βρεθούν πάντως αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που θέλουν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την μέχρι τώρα αδιέξοδη κατάσταση στα διοικητικά και οικονομικά του συλλόγου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από χθες (06/07) έχουν αρχίσει με μηνύματα στο διαδίκτυο να ενημερώνουν για την συγκέντρωσή τους έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, η οποία θα έχει όπως τονίζουν ειρηνικό χαρακτήρα.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου