Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Άρσεναλ για Μπενζεμά!


Το ηθικό των οπαδών της Άρσεναλ θα προσπαθήσει να ανυψώσει ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού αν προχωρήσουν οι πωλήσεις των Σεσκ Φάμπρεγας και Σαμίρ Νασρί, ο Αλσατός τεχνικός θα επιχειρήσει άμεσα το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά.

Η Άρσεναλ βλέπει τον έναν παίκτη της μετά τον άλλον να έχουν όλοι τάσεις φυγής, όμως το πλάνο της επόμενης μέρας είναι ήδη έτοιμο. Ο Βενγκέρ όπως είχε τονίσει πρόσφατα έχει αρκετούς παίκτες ζεστούς και περιμένει να δει τις απώλειες που θα έχει στο ρόστερ του για να δράσει. Όπως και να έχει όμως αυτό που έχει αποφασίσει και μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Νίκλας Μπέντνερ, που το έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει μακριά από το «Έμιρεϊτς», είναι η απόκτηση ενός επιθετικού της κλάσης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Το πλάνο λέει ότι πρωτοβουλίες και ευθύνες θα αναλάβει περισσότερες ο Τζακ Γουίλσιρ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο αρχηγός της ομάδας και θα γίνει έτσι ο νέος αντί-Φάμπρεγας. Θα αποκτηθεί και ένας ακόμη μέσος για να συμπληρώσει το κενό στο κέντρο αλλά σίγουρα όχι ο Αλβάρες που υπέγραψε στην Ίντερ.

Ο Νασρί σε περίπτωση που φύγει θα δει τον Ζερβίνιο να παίρνει τη θέση του στα χαφ, όμως άλλη είναι η κίνηση ματ. Τα περίπου 25εκ ευρώ του Νασρί και τα περίπου 40εκ ευρώ του Φάμπρεγας δεν θα πάνε χαμένα. Σε περίπτωση πώλησης των δύο παικτών θα κατατεθεί άμεσα πρόταση ύψους 27 εκ λιρών στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βενγκέρ να πιστεύει ότι τα χρήματα είναι αρκετά για να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Ζοσέ Μουρίνιο για έναν παίκτη που δεν είναι στις πρώτες του επιλογές.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου