Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Έρχεται η πρώτη beta έκδοση των Windows 8?


Σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη φήμη, η Microsoft ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάπτυξη της πρώτης έκδοσης beta για τα επερχόμενα Windows 8. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι η πρώτη build θα είναι έτοιμη κάποια στιγμή προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε.
Δε μιλάμε, βέβαια, για δημόσια beta, αλλά για μια πρώτη έκδοση που θα διατεθεί στους developers, οι οποίοι είναι οι πρώτοι άνθρωποι εκτός Microsoft που βλέπουν τα επόμενα Windows. Σύμφωνα το επικρατέστερο σενάριο, η Microsoft θα κυκλοφορήσει και μια δημόσια beta μέσα στο 2011, αλλά αυτή προσδιορίζεται χρονικά στα τέλη της χρονιάς. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση των Windows 8, η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2012, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην αγορά τους πρώτους μήνες του 2013.

Τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από τις διάφορες builds που έχουν διαρρεύσει, αλλά και από τις ανακοινώσεις της Microsoft, υποδηλώνουν ότι τα Windows 8 θα έχουν έναν σαφή tablet προσανατολισμό, κάτι φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι οθόνες αφής διευρύνουν συνεχώς το μερίδιό τους στην αγορά.

Πηγή: www.neowin.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου